Ondersteuning in Corona-tijd

Barneveld, 19/31 maart 2020

In verband met het coronavirus heeft de overheid besloten dat alle scholen in elk geval tot de meivakantie gesloten zijn. U bent de uitdaging aangegaan om leerlingen op te vangen en onderwijs op afstand te organiseren. Dit vergt veel van leerkrachten, leerlingen en ouders. Daar zijn wij ons van bewust.

Rehoboth Dienstverlening heeft alle fysieke afspraken geannuleerd. Tegelijk willen wij als dienstverleners scholen ondersteunen in deze moeilijke tijd:

Praktisch. Wij bieden rechts op deze pagina linkjes naar suggesties en downloads van materialen. Regelmatig zal deze lijst worden uitgebreid. Heeft u zelf suggesties? Mail die dan naar onze dienstverleners. Zo bundelen we onze krachten en voorzien wij in het netwerk van scholen in onze regio.

Contact en verbinding. Wij blijven in contact met teams en leerkrachten waarbij afstanden overbrugd worden met telefonische verbindingen of videobellen.

Afstemming. Wij blijven betrokken op teams, leerkrachten en leerlingen die wij dit schooljaar begeleiden. U kunt contact met ons opnemen en wij zullen dat ook doen om af te stemmen hoe en wanneer we trajecten voortzetten of kunnen opstarten.

Sparren. Wij spelen in op situaties waarbij leerkrachten, leerlingen en ouders extra ondersteuning nodig hebben. In deze periode zult u contact onderhouden met ouders via Parro of telefonisch. Ontstaan er vragen en wilt u sparren? U kunt onze dienstverleners bereiken per mail en telefonisch.

Wij en denken graag met u mee!

Team Rehoboth Dienstverlening

 

Alle suggesties rechts zijn gerangshikt op thema's. Er is ook een rolmenu. Ga met de muis naar het tabblad 'Ondersteuning in Corona-tijd'.

Blijf deze pagina bezoeken. Wij plaatsen regelmatig nieuwe suggesties.

525